Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT

Ovaj video bosanskog trenera postao je prava senzacija: Igrat ćeš, ali prestani se - drogirati

Braco
Foto: screenshot/Facebook
23.09.2019.
u 12:50

Robert je divan dečko i nema veze s drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu. A video ima 102.000 pregleda - napisao je

Ime Alije Brace Hadžiosmanovića u nogometnim krugovima ne znači puno, posebno ne u Hrvatskoj, ali ovaj trener nogometnog kluba Vrbanjuša postao je prava internet senzacija zbog videa u kojem svom igraču objašnjava kako se treba ponašati jedan sportaš

Braco mu je obećao minute na terenu, ali uz jedan bitan uvjet - mora se prestati drogirati!

- Jesi li se prestao drogirati, Roberte? Igrat ćeš samo ako jesi! Dođi ovdje, napravi pet sklekova - rekao je Braco jednom nogometašu koji se u svlačionici spremao za izlazak na travnjak. 

- Kunem se da se neću drogirati i da ću redovito dolaziti na treninge. Svojim radom i rezultatima nametnut ću se ekipi - ponovio je zatim igrač za svojim trenerom prije nego su pali jedno drugome u zagrljaj. 

Ipak, trener je demantirao da je Robert drogeraš te pojasnio da je sve bila samo - obična 'galvanizacija' . Onako, u stilu Ćire Blaževića

- Robert je divan dečko i nema veze s drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu. A video ima 102.000 pregleda - napisao je.

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilijan1a
13:02 23.09.2019.

Dobar trener, samo da mali i održi obećanje

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:58 23.09.2019.

Hit po vašoj glavi. Mislim na doslovni prijevod riječi "hit".

Avatar rubinet
rubinet
14:00 23.09.2019.

Došla su neka čudna vremena . Tako je malo potrebno kako bi nešto postalo "viralni hit" ili "video senzacija"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije