Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Partizana Aleksandar Brković gledao je utakmicu Francuska – Španjolska

Otupljen napad trikolora, Omeyer nikad slabiji

Thierry Omeyer
AFP
17.01.2012.
u 14:00

Nakon poraza Francuska jednostavno više nema prava ni na jedan kiks jer u suprotnom neće vidjeti polufinale.

Bez obzira na jake Španjolce, ipak je iznenađenje poraz Francuske, aktualnih europskih, svjetskih i olimpijskih prvaka (26:29). Nakon poraza Francuska jednostavno više nema prava ni na jedan kiks jer u suprotnom neće vidjeti polufinale.

– Svi su ovu utakmicu proglasili finalom prije finala. Španjolci su kontrolirali rezultat tijekom čitave utakmice. Vodili su dvaput i s po pet razlike – rekao je Aleksandar Brković, trener beogradskog Partizana.

Što je presudilo?

– Pored sjajne igre u obrani ključ je bio vratar Hombrados. Ono što su svi očekivali od Omeyera na drugoj strani napravio je Hombrados koji je imao devet obrana više od oba francuska vratara. Kada Omeyer ima samo 12 posto uspješnih obrana, to francuski napad jednostavno ne može pokriti – rekao je Brković.

Ni u napadu se trikolori nisu baš iskazali.

– Napad im je bio potpuno otupljen. Nije bilo pogodaka s onih mjesta s kojih smo navikli da postižu pogotke. Opet, sa samo šest obrana vratara u današnjem se rukometu ne može nikoga pobijediti, pa čak ni onda kada nosiš onu "opasnu" majicu uz tijelo na kojoj piše Francuska – istaknuo je Brković i dodao:

– Ne bih sada bio u koži Rusima i Mađarima. Francuska se mora početi vaditi, a oni su prvi na redu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije