Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SVOJU PRILIKU

Otkriveno kada bi mogla biti dogovorena Hrgovićeva borba za naslov: 'Spremni smo je organizirati'

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/16
31.08.2023.
u 11:52

Promotor Tysona Furyja, Frank Warren, je potvrdio da se o borbi za ujedinjenje titula teške kategorije ponovo pregovara. Do sada su pregovori propadali zbog omjera pri raspodjeli novca od borbe. Hrgovićevu bi borbu dodatno mogao pomaknuti revanš s Usikom kojega traži Dubois

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, bi se protiv Oleksandra Usika za pojas u teškoj kategoriji mogao boriti u prosincu, pretpostavlja promotor Eddie Hearn. Hrgović je pobjedom nad Australcem Demseyjem McKeanom osvojio titulu izvanrednog prvaka teške kategorije po IBF-u.

Time je stekao i status obaveznog izazivača. Hrgović je već u nekoliko navrata isticao da želi borbu. Međutim, postoji borba koja bi mu mogla pomrsiti račune. Riječ je o superborbi između Usika i Tysona Furyja za ujedinjenje svih titula teške kategorije.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

London: Filip Hrgovi? nokautom u 12. rundi svladao Australca  McKeana
1/16

"Smatram kako će borba Usika i Hrgovića ovaj tjedan biti potvrđena. Usik će imati priliku tražiti borbu s nekim drugim, a jedini s kim bi mu to bilo dozvoljeno je Tyson Fury. No, Fury već ima ugovorenu borbu (s Francisom Ngannouom). Stoga mislim da bi se Usik i Hrgović trebali boriti u prosincu. Hrgović je napredovao u posljednjim mečevima. Spremni smo organizirati borbu", rekao je Hearn za Boxing Social.

VEZANI ČLANCI:

Furyjev promotor Frank Warren je potvrdio da se o borbi za ujedinjenje titula ponovo pregovara. Do sada su pregovori propadali zbog omjera pri raspodjeli novca od borbe. Borbu bi dodatno mogao pomaknuti revanš s Usikom kojega traži Dubois.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Komentara 5

Avatar utunelu
utunelu
12:06 31.08.2023.

ajmo hrga možes ti to..

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:15 31.08.2023.

Hrga je martketinška nula. Jedino ga može spasiti da nokautira Usika.

DA
Danijel07
16:03 31.08.2023.

Hrga je ko lopata, niti je zanimljiv niti ima nastup niti ima markentišku žicu a ako bude boksao protiv Usyka kao i zadnja dva meča bolje mu je da šuti. Ok to je teška kategorija i jedan udarac te može koštati ali realno kao boksač je tri klase ispod po brzini minimum dvije a i vidili smo da unatoč gradji Usyk može primit udarac dok je Hrga nakon dva tri udarca od kineza gledao okolo po ringu kao da lovi Pokemone a ne boksa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije