Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA DVIJE GODINE

Otkriveno ime europskog kluba koji želi dovesti Bolta

Usain Bolt
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.10.2018.
u 15:04

- Možete li zamisliti Usaina Bolta kako podiže trofej Super kupa deset godina nakon što je postavio svjetski rekord u Pekingu? - kazao je Slimen

Osmostruki olimpijski pobjednik Usain Bolt ima priliku postati profesionalni nogometaš u Europi nakon što mu je malteški klub La Valette ponudio ugovor na dvije godine, javlja u utorak australska televizija.

- Ne želim da se o tome priča, želim da potpiše ugovor, sjedne na avion i dođe nas pripremiti za Super kup - izjavio je za australsku televiziju ABC direktor La Valette FC Ghasston Slimen koji sanja da njegov klub zaigra u Ligi prvaka.

- Igramo finale Super kupa 13. prosinca i pobijedit ćemo... možete li zamisliti Usaina Bolta kako podiže trofej Super kupa deset godina nakon što je postavio svjetski rekord u Pekingu? - kazao je Slimen misleći pritom na OI 2008. kada je Bolt postavio svjetski rekord na 100m (9.69) i na  200m (19.30).

>> Pogledajte i kako zabija Bolt

Svjetski rekorder u sprintu, koji sada ima 32 godine, prestao se baviti atletikom prošle godine i trenira s australskim klubom Central Coast Mariners od kolovoza, ali još uvijek nije potpisao ugovor iako australsko prvenstvo  A-League počinje u petak.

- Ne radi se tu o novcu, to je povijest. To je nešto o čemu će se pričati za 50 ili 100 godina - istaknuo je Slimen čiji klub uživa financijsku potporu saudijskog investicijskog fonda Sanban Group od prošlog mjeseca.

- Bolt će nastaviti svoj probni rok do daljnjeg - reagirao je na ove vijesti izvršni direktor Marinersa Shaun Mielekamp

- Ta priča o ugovoru u Europi je nešto novo za mene - dodao je pak predsjednik Australskog nogometnog saveza David Gallop.

Usain Bolt, koji je u petak u prijateljskoj utakmici, zabio dva gola, do sada je imao probe u klubovima u Njemačkoj, Južnoafričkoj Republici i u Norveškoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije