Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U SPLITU

Otkriveni su detalji ugovora i Perišićeva mjesečna plaća. Iznos će oduševiti sve navijače Hajduka

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.01.2024.
u 17:34

Davno Perišićevo obećanje povrataka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali, konačno se ispunilo, a klub je na društvenim mrežama tim povodom objavio video te mu zaželio dobrodošlicu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je potpisao ugovor s Hajdukom te će se 'bijelima' pridružiti u lovu na dugo čekani naslov prvaka Hrvatske. Davno dano obećanje povrataka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali, konačno se ispunilo, a klub je na društvenim mrežama tim povodom objavio video te mu zaželio dobrodošlicu. 

GALERIJA Ivan Perišić je potpisao za Hajduk

Split: Ivan Perišić potpisao za Hajduk
1/11

Na konferenciji za medije u 17 sati Perišić je i službeno predstavljen, a otkriveno je i da će u Hajduku igrati za 1 euro mjesečne plaće, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su potpisala ugovor koji sadrži simboličnu plaću. Perišić će prvo odraditi posudbu iz Spursa, a onda će potpisati ugovor s bijelima na jednu sezonu.  

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, Perišić će imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u skupinu nekod od euro natjecanja te pravo odlaska u oba slijedeća prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac za odštetu, koja nije javno objavljena. No, Hajduk u tom slučaju sigurno neće raditi probleme vatrenom. 

Komentara 14

DE
Dex
19:50 19.01.2024.

opet onaj košarkaš sponzor za milijun eura?

BA
ban1903
00:28 20.01.2024.

Kako je moguće da će netko igrati odnosno raditi za 1 euro mjesečno, a minimalna bruto plaća u Hrvatskoj iznosi 840 eura? To znači, ako će poštivati zakon onda će morati primati toliko i na taj iznos platiti doprinose na plaću i iz plaće, te eventualni porez na dohodak. Možda za Hajduk ne važe HR propisi?

OL
olujasviholuja2
18:12 19.01.2024.

Luka, ti se vrati u Dinamo i dobit češ veću plaću od 1 €

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije