Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER GURU

Otkriveni su detalji senzacionalnog transfera na Poljud. Evo koliko će Hajduk platiti za Josipa Brekala

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
27.01.2024.
u 12:13

Sve je trebalo biti riješeno, ali zbog neizvjesnih vremena u Dinamu sve je propalo, što je Hajduk vješto iskoristio.

Sprema se senzacionalan transfer u Hajduk! Večernji list je dobio potvrdu kako je povremeni vatreni Josip Brekalo blizu prelaska u Hajduk. Pregovori su već stigli do završne faze te krilni napadač koji je donedavno bio nadomak povratka u Dinamo sada bi trebao stići na Poljud. Brekalo bi u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone nakon što je sve dogovorio s matičnim Dinamom koji ga je izigirao te grubo odbacio. 

GALERIJA Josip Brekalo je na pragu dolaska u Hajduk

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
1/7

Fiorentina je prvo dogovorila sve s Dinamo pa je onda tražila naknadu za posudbu od 500 tisuća eura, što je Dinamu bilo previše. Dogovoreno je da će Dinamo platiti 100 tisuća eura posudbu, isto toliko ako Dinamo osvoji naslov prvaka i još 200 tisuća ako se plasira u skupinu Lige prvaka. Sve je trebalo biti riješeno, ali zbog neizvjesnih vremena u Dinamu sve je propalo, što je Hajduk vješto iskoristio.

VEZANI ČLANCI:

Stručnjak za transfere, Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora za transfere, otkriva detalje posla: 'Hajduk je preko noći postigao dogovor s Fiorentinom. Brekalo odlazi u Split na posudbu, a Fiorentina će za to od Hajduka dobiti 200 tisuća eura.' Isto tako, Brekalo je odbio je Olympiacos, Salernitanu i klub iz MLS-a.

Hajduk će mu pokriti plaću i platiti 200 tisuća eura naknade Fiorentini za šestomjesečnu posudbu. Dokumentacija je upravo završena između dvaju klubova, objavio je i drugi stručnjak za transfere Nicolo Schira.

Komentara 27

DU
dugiarap
12:18 27.01.2024.

Demokracija u Dinamu daje rezultate, čestitam@

BI
billynik
13:14 27.01.2024.

Bravo BBB, jeste li zadovoljni demokracijom u klubu?

EJ
ejStef
12:28 27.01.2024.

Ništa novo, Vlatka i deda su glavni vjetar u leđa Hajduku za osvajanje prvenstva, to je jasno od početka. BBB su im se dobrovoljno priključili... Trebalo bi stvarno istražiti da li je netko od navedenih na plaći u Hajduku, prema potezima, ne bi me čudilo. Jedino gore od toga je da to rade besplatno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije