Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI PREOKRET

Insajder: Hajduk je pobijedio velikana u utrci za Brekala. Pitanje je sata kada će vatreni potpisati

Serie A - Napoli v Fiorentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
27.01.2024.
u 11:04

Drugi talijanski insajder Pedulla je također osvježio svoju informaciju od sinoć i to emotikonom koji pokazuje da je Brekalo u Hajduku radi se o tome da je pitanje sata kada će krilni napadač stići na Poljud.

Sprema se senzacionalan transfer u Hajduk! Večernji list je dobio potvrdu kako je povremeni vatreni Josip Brekalo blizu prelaska u Hajduk. Pregovori su već stigli do završne faze te krilni napadač koji je donedavno bio nadomak povratka u Dinamo sada bi trebao stići na Poljud. Brekalo bi u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone nakon što je sve dogovorio s matičnim Dinamom koji ga je izigirao te grubo odbacio. 

GALERIJA Brekalo je na pragu potpisa za Hajduk

Serie A - Napoli v Fiorentina
1/7

Talijanski transfer futu Gianluca Di Marzio je napisao na Twitteru: 'Hajduk zaključuje posao s Brekalom. Splićani su pobijedili Olympiacos.'

Drugi talijanski insajder Pedulla je također osvježio svoju informaciju od sinoć i to emotikonom koji pokazuje da je Brekalo u Hajduku radi se o tome da je pitanje sata kada će krilni napadač stići na Poljud.

VEZANI ČLANCI:

Ovo bi svakako predstavljalo veliko pojačanje za bijele, čiji čelnici nisu olako odustali od dovođenja Brekala koji je već bio spreman vratiti se na Maksimir. Brekalo je odbio Olympiacos, Salernitanu i klub iz MLS-a. Hajduk će mu pokriti plaću i platiti 200.000 eura naknade Fiorentini za šestomjesečnu posudbu. Dokumentacija je upravo završena između dvaju klubova, objavio je stručnjak za transfere Nicolo Schira.

Komentara 11

MA
Mandrak99
11:21 27.01.2024.

Ako dođe....bit će to šamar Dinamovoj upravi....

CA
cane69
11:29 27.01.2024.

Mamic je mozda uzimao novac za sebe ali pod njegovim vodsvom Dinamo je bio klub za respekt.Cini mi se da Modri tonu sve dublje i dublje.

Avatar ajeto
ajeto
11:58 27.01.2024.

Savez komunista vlada Dinamom uz pomoć komunističke omladine tj BBB a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije