Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao u prometnoj nesreći

Otac teško stradalog vratara u šoku: 'Liječnici se bore za njegov život!'

Karlo Sokač
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/2
01.01.2020.
u 14:47

Karlo Sokač teško je ozlijeđen u nesreći 10 minuta prije Nove godine u križevačkom naselju Radnički Dol

Liječnici su mi kazali da im je prvi cilj kako bi Karlo ostao na životu jer su mu u nesreći stradala četiri kralješka, od koji jedan teško. Trenutačno je na operacijskom stolu u Traumatološkoj klinici u zagrebačkoj Draškovićevoj, kazao je Davor Sokač za 24 sata.

Njegov sin, 18-godišnji mladić Karlo, teško je ozlijeđen u nesreći 10 minuta prije Nove godine u križevačkom naselju Radnički Dol.

Karlo je sjedio na zadnjem sjedalu osobnog automobila BMW bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao godinu stariji vozač. Na mjestu suvozača u trenutku izlijetanja automobila s ceste sjedio je vozačev vršnjak star 19 godina.

Vozač koji nije bio pod utjecajem alkohola, kako su nam rekli iz policije, i njegov suvozač prošli su s lakšim ozljedama, dok je Karlo teško stradao. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete obje noge i lijeva ruka.

Karlo je inače golman seniorske momčadi NK Radnik iz Križevaca koji se natječe u 3. HNL i, kako su mnogi stručnjaci predviđali, pred njim je trebala biti uspješna karijera

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar doog_kool
doog_kool
15:06 01.01.2020.

Uzas...nadam se da ce se oporaviti koliko god bude moguce uz Bozju pomoc!!

DA
davidhaye
15:14 01.01.2020.

Soro dragi prijatelju tebi i sinu Karlu samo puno božje snage i volje.

TR
tratincica68
16:27 01.01.2020.

Ne kupuje se djeci bmw od 18 godina.nego pokaznu i u bus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije