Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletjeli s ceste

Bivšem Dinamovom vrataru u prometnoj nesreći oduzete noge

Karlo Sokač
Foto: Prigorski.hr
01.01.2020.
u 13:18

Karlo Sokač je teško ozlijeđen. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete su obje noge i lijeva ruka

U Križevcima se nakon novogodišnjeg slavlja dogodila prometna nesreća u kojoj je teško stradao vratar Radnika Karlo Sokač. Nesretni čuvar mreže križevačkog kluba bio je u automobilu koji je kod Radničkog dola sletio s ceste.

Karlo Sokač je teško ozlijeđen. Stradali su mu vratni kralješci, oduzete su obje noge i lijeva ruka, piše Prigorski.hr.

Portal javlja kako je Karlo pri svijesti te da će uskoro biti operiran u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj u Zagrebu.

Vratar Radnika branio je prije nekoliko godina u Dinamovoj omladinskoj školi. U Maksimir je došao iz Slaven Belupa, a Dinamovi skauti navodno su ga primijetili na međunarodnom turniru u Ivanić-Gradu gdje je osvojio naslov najboljeg vratara turnira. 

Nedavno je Karlo Sokač branio protiv svog bivšeg kluba. Dinamo je prije tri mjeseca pobjedom uveličao 110. rođendan križevačkog nogometa prijateljskom utakmicom s Radnikom (7-0). 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:57 01.01.2020.

Strašna tragedija,želim ti sve najbolje.

Avatar Optimyst
Optimyst
14:10 01.01.2020.

Zašto se budaletinama tolerira vožnja bez vozačke , tim više što znamo da će to ponavljati dok god može ??

LE
Lester
13:31 01.01.2020.

"operiran u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Draškovićevoj u Zagrebu."iz ovoga se neda razumijeti u kojoj bolnici je operiran.zbunjujete citatelje.kb Sestra milosrdnica je jedna a u Draskovicevoj je druga bolnica.katastrofa od novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije