Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLO JE GODINU DANA

Otac otvorio dušu nakon stravičnog gubitka sina, ovo tjera suze na oči

Jose Antonio Reyes
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.05.2020.
u 11:57

Reyes je u karijeri igrao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije je odigrao 21 utakmicu i zabio četiri gola

Paco, otac nesretno preminulog nogometaša Jose Antonia Reyesa, otvorio je dušu i prvi put progovorio o patnji koju prolazi od kada mu je sin 1. lipnja prošle godine poginuo u prometnoj nesreći.

- Ne možete zamisliti bol kroz koju prolazim. Jedini izlazak iz kuće mi je kada idem na njegov grob. Moja supruga je izgubila 40 kilograma, a nije izašla nijednom iz kuće. Svaki dan nas nešto podsjeća na njega - otkrio je Paco koji je kazao i kako nema snage pogledati utakmicu.

- Nisam pogledao nijednu nogometnu utakmicu niti išta vezano za nogomet. Na stadionu sam bio kada su mu odavali počast, ali ni derbi nisam mogao gledati. Kada se igra nogomet, to su mi najteža vremena. Sevilla je mom sinu bila sve, živio je za nju - rekao je za Movingstar.

Reyes je u karijeri igrao za Sevillu, Arsenal, Real Madrid i Atletico Madrid. Zadnji klub za koji je igrao bio je drugoligaš Extremadura. U dresu španjolske reprezentacije je odigrao 21 utakmicu i zabio četiri gola.

Bio je i član Arsenala 2004. godine, popularnih 'Invinciblesa' kada je sastav Arsenea Wengera uzeo naslov engleskog prvaka bez poraza.

Poginuo je u prometnoj nesreći prošle godine 1. lipnja. Imao je samo 35 godina, a iza sebe je ostavio troje djece, sina iz prvog braka te dvije kćerke iz drugog braka s Noelijom Lopez

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije