Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAGA SE NASTAVLJA

Otac Bojana Kneževića: Moj sin se izjašnjava kao Srbin s hrvatskim državljanstvom

Bojan Knežević
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
08.04.2019.
u 13:44

Čitate komentare tipa ''ubij'' i što možete reći? To je grupica ljudi, na njih ne treba obraćati pozornost. Živim u Bjelovaru, apsolutno mi ništa nije rekao. Susjedi mi se nisu obratili na tu temu, mi imamo poseban odnos. Ni Bojan nije imao nikakvih problema u Zagrebu, poručuje Žarko

Slučaj ''Knežević u reprezentaciji Srbije'' nastavlja biti tema medija u Hrvatskoj i Srbiji. 

– Ja sam Srbin s hrvatskim državljanstvom. Vjerujem da se jednako izjašnjava i moj sin Bojan, koji će igrati za koga želi. Hrvatsku ili Srbiju, njegova je odluka – za Alo.rs rekao je Žarko Knežević, otac Bojana Kneževića, mladog hrvatskog veznjaka koji trenutačno igra u Lokomotivi, a koji je nedavno podignuo mnogo prašine kada je u javnost izišla priča za bi mogao nastupati za reprezentaciju Srbiju.

– Koju reprezentaciju će odabrati njegova je stvar, ne želim se miješati. Znači, sve je na njemu. A to što bih ja volio, zadržat ću za sebe – poručio je stariji Knežević.

Nastavio je u jednom dahu

– Rođen sam u Hrvatskoj, na popisu stanovništva izjasnio sam se kao Srbin s hrvatskim državljanstvom. Nema tu tajne. Mislim da se i moj sin izjasnio kao Srbin, naravno, s državljanstvom Hrvatske – dodao je te nastavio.

– Doći će kraj prepucavanju tko je Srbin, tko je Hrvat. Što se tiče HNS-a, Dinama, Lokomotive, Bojan nema problema. Ali, ljudi kao ljudi, znaju napisati svašta na internetu. Čitate komentare tipa ''ubij'' i što možete reći? To je grupica ljudi, na njih ne treba obraćati pozornost. Živim u Bjelovaru, apsolutno mi ništa nitko nije rekao. Susjedi mi se nisu obratili na tu temu, mi imamo poseban odnos. Ni Bojan nije imao nikakvih problema u Zagrebu – poručuje Žarko.

>>> Pogledajte kolika je vrijednost hrvatskih nogometaša 


 

Ključne riječi

Komentara 101

HA
hazo
14:44 08.04.2019.

Svaka čast Kneževiću ! Zna kaj je i za koga želi igrati. I tu priče više nema. PaImamo dosta kvaltitetnih Hrvata s cijelog svijeta, koji žele igrati za Hrvatsku. Kud se diže tolika prašina ?

GA
GandalfovBrat
14:11 08.04.2019.

čim kalkulira, ne treba nam.

AL
ALaCroat
16:11 08.04.2019.

Na njemačkom ima jedna poslovica: "reißende soll man nicht aufhalten" što u prijevodu znači: "putnike ne treba zaustavljati"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije