Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJETIO POTREBU

Knežević se ispričao: Oprostite ako sam nekoga uvrijedio, ali Srbija nije moj prvi izbor

Bojan Knežević
Foto: DENIZ CALAGAN/DPA/PIXSELL
1/2
06.04.2019.
u 15:48

Iako mi mnogi govore da nemam razlog za to, ja imam potrebu ispričati se ovim putem ljudima koji su se našli uvrijeđenima. Nije mi bilo u cilju dići nikakve tenzije, nego prije svega, razmišljao sam i razmišljam i danas na jedan normalan sportski način

Nakon što je jučer Hrvatsku i regiju pogodila senzacionalna vijest kako igrača Lokomotive Bojana Kneževića nogometni savez Srbije želi vidjeti u reprezentaciji, putem medija podignulo se prilično prašine, a razni komentari stizali su prema bivšem članu hrvatskih mladih reprezentacija. 

Kako mu se učinilo da je cijela priča prešla određene granice dobrog ukusa gdje svatko ima svoju stranu priče, Knežević se putem Instagrama ispričao svima onima koje je nenamjerno uvrijedio, ali i poručio kako više neće komentirati ovu priču

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobar dan , Ovim putem imam potrebu objasniti situaciju oko cjelokupne jucerasnje price i svih medijskih natpisa i mojih izjava . Ja sam prije par dana zaista dobio poziv od covjeka koji se predstavio kao osoba iz Srpskog nogometnog saveza , postavio mi je par pitanja na koja sam sasvim normalno odgovorio kao sto sam i odgovorio svakome ostalome tko me je pitao u vezi toga . Svatko tko je slusao moju izjavu za Rtl i Novu Tv onda je shvatio koje je moje razmisljanje . Duboko i posebno sam naglasio da je Hrvatska bila od malena i biti ce uvijek moj prvi izbor bez obzira na sve , biti kapetan u19 Reprezentacije i proci sve mlade uzraste bi svima trebale znaciti nesto tako znace i meni i da to nije tako i da nisam uvijek davao sve od sebe za dres koji nosim vjerovatno bih to treneri prepoznali a sigurno mi nebi izbornik tadasnje u19 Reprezentacije ustupio kapetansku traku. Niti u jednom trenutku ja nisam rekao da prihvacam poziv Srbije niti da mislim da cu ga prihvatiti nego da postoji mogucnost sa pravne strane da nastupim za njih . Na sto sam ja rekao da nikada ne znas sto nosi sutra i da ne odbacujem tu mogucnost u buducnosti . Iako mi mnogi govore da nemam razlog za to ja imam potrebu ispricati se ovim putem ljudima koji su se nasli uvrijedenima ili ne znam sto ali nije mi bilo u cilju dici nikakve tenzije nego prije svega razmisljao sam i razmisljam i danas na jedan normalan sportski nacin kako bi po meni trebao razmisljati svaki profesionalac koji zeli svojoj obitelji omoguciti najbolji moguci zivot . Ovo je zadnje sto cu do daljnjega reci na ovu temu .

A post shared by Bojan Knežević (@bojan.knezevic8) on

- Ovim putem imam potrebu objasniti situaciju oko cjelokupne jučerašnje priče i svih medijskih napisa te mojih izjava.

Ja sam prije par dana zaista dobio poziv od čovjeka koji se predstavio kao osoba iz Srpskog nogometnog saveza, postavio mi je par pitanja na koja sam sasvim normalno odgovorio, kao što sam i odgovorio svakome ostalome tko me je pitao u vezi toga.

Svatko tko je slušao moju izjavu za RTL i Novu TV, shvatio je koje je moje razmišljanje. Duboko i posebno sam naglasio da je Hrvatska bila od malena i bit će uvijek moj prvi izbor bez obzira na sve.

Biti kapetan U19 reprezentacije i proći sve mlade uzraste hrvatske nogometne reprezentacije bi svima trebale značiti nešto - tako znače i meni. Da to nije tako i da nisam uvijek davao sve od sebe za hrvatski dres koji nosim, vjerojatno bi to treneri prepoznali, a sigurno mi ne bi izbornik tadašnje U19 reprezentacije ustupio kapetansku traku.

Niti u jednom trenutku ja nisam rekao da prihvaćam poziv Srbije niti da mislim da ću ga prihvatiti, nego da postoji mogućnost s pravne strane da nastupim za njih. Na što sam ja rekao da nikada ne znaš što nosi sutra i da ne odbacujem tu mogućnost u budućnosti.

Iako mi mnogi govore da nemam razlog za to, ja imam potrebu ispričati se ovim putem ljudima koji su se našli uvrijeđenima. Nije mi bilo u cilju dići nikakve tenzije, nego prije svega, razmišljao sam i razmišljam i danas na jedan normalan sportski način kako bi po meni trebao razmišljati svaki profesionalac koji želi svojoj obitelji omogućiti najbolje.

Ovo je zadnje što ću do daljnjega reći na ovu temu - napisao je Knežević. 

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača

Ključne riječi

Komentara 16

NI
Niknaknok
16:23 06.04.2019.

Isto je rekao i jučer.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:24 06.04.2019.

Sretan ti put i ne trebaš se nikomu ispričavat !!!

JM
jm98
16:38 06.04.2019.

Samo odi i ne moraš se ispričavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije