Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA IH NA sp-u

Ostali bez legendardnih dvoboja Balić – Gille 


'sport...peking...20.08.2008.  peking, beijing 2008, olimpijske igre, olimpijada, rukomet, cetvrtfinale hrvatska - danska, 26-24, ivano balic,  foto: Goran Stanzl '
Goran Stanzl/PIXSELL
10.01.2013.
u 21:27

Mijenja se naša reprezentacija, no i sastav ostalih pa u Španjolskoj neće biti nekih lica na koje smo navikli

U odnosu na dva prošlogodišnja velika natjecanja (Europsko prvenstvo i Olimpijske igre), u Španjolskoj nećemo vidjeti nekoliko vrhunskih igrača. Nakon deset godina igranja na velikim svjetskim natjecanjima nema Ivana Balića, rukometnog Mozarta koji, bez obzira na 33 godine, još uvijek igra dovoljno dobro da bude tu. No Goluža je mislio drugačije. Francuska je ostala bez braće Gille, Bertranda i Guillerma. Godine su učinile svoje, a upravo je Bertrand znao najbolje čuvati Balića, ali sada nema obojice.

Islanđani su također pomladili reprezentaciju. Nema više Olafura Stefanssona, jednog od najboljih ljevaka svijeta, ikone islandskog rukometa. Nema ni dvojice sjajnih šutera – Atlasona i Peterssona. Mađari su ostali bez Ferenca Ilyesa i Nandora Fazekasa, a konačno zbogom rekao je i naturalizirani Mađar Perez, inače porijeklom Kubanac.

Domaćin, Španjolska, ne može zbog ozljeda računati na dvojicu važnih kotačića u svojoj momčadi – vratara Josea Hombradosa i sjajnog krila Ugaldea. Poljska nema Tkaczyka, Marcina Lijewskog, Rosinskog, Jurasika...

Komentara 1

DA
Dario--
18:04 11.01.2013.

Kad se sjetim SP 2007 u Njemačkoj i četvrtfinalnog meča naših i Francuza,naši su tad bili golemi favoriti ali nažalost ispali smo.Mlađi Gille nije dao disati Baliću,i potpuno ga je zaustavio,a u napadu nas je Abalo iskontrirao i uneredio!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije