Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ:

Ostajem na klupi Zagreba, stižu mi i pojačanja!

Veselin Vujović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
28.04.2015.
u 08:21

– Božidar Jović, glavni menadžer kluba, obećao je pojačanja. Kada sam čuo o kome se radi, nisam puno razmišljao i, eto, nastavljamo suradnju – rekao je Vujović.

Veselin Vujović ipak nije dugo razmišljao. Ostaje i dalje na klupi rukometaša PPD Zagreba. Malo ga je u razmišljanju ostati ili otići pokolebao onaj užasni poraz u Barceloni kada je njegova momčad izgubila u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka sa 22 pogotka razlike.

– U klubu su mi ponudili pošten i iskren ugovor. Ali nakon debakla morao uzeti sam malo vremena za razmišljanje. Sve ovisi o tome što klub želi sljedeće sezone – rekao je nedavno trener Veselin Vujović.

Kada se vratio iz Crne Gore, gdje je imao privatnih obaveza, rekao je čelnicima kluba da ostaje.

Božidar Jović, glavni menadžer kluba, obećao je pojačanja. Kada sam čuo o kome se radi, nisam puno razmišljao i, eto, nastavljamo suradnju – rekao je Vujović.

Koja su to imena, zasad je strogo čuvana tajna. Upitan je samo ostanak Ilije Brozovića koji već ima ponude iz Njemačke (Löwen) i Poljske (Kielce).

>> Babić: Ne zanima me novac, želim biti uspješan trener, Metličić: Mogu pomoći iskustvom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije