Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ATMOSFERA

Osječki san postao stvarnost: Na Opus Areni više od 10 tisuća ljudi, pogledajte kako to izgleda

Navijači na Opus Areni na utakmici 2. pretkolu Konferencijske lige između Osijeka i ZTE-a u
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
27.07.2023.
u 20:46

Atmosfera na samim tribinama je kao i protiv Slaven Belupa fantastična od samog početka, Kohorta euforično bodri nogometaše Osijeka uz svesrdnu pomoć istočne strane. Ono što su navijači bijelo-plavih dugo sanjali, sada je postala stvarnost.

Rijeke ljudi u klupskim obilježjima slijevala se niz stadionski trg prije utakmice Osijeka i ZTE-a u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Z

Zaista je prekrasno bilo vidjeti novi navijački pokret u gradu na Dravi, i stari i mlado su u dresovima i šalovima gradskim ulicama hodočastili prema Opus Areni. Atmosfera na samim tribinama je kao i protiv Slaven Belupa fantastična od samog početka, Kohorta euforično bodri nogometaše Osijeka uz svesrdnu pomoć istočne strane. 

Ono što su navijači bijelo-plavih dugo sanjali, sada je postala stvarnost.

Kohorta se cijelo vrijeme nadglasava sa gostujućim navijačima ZTE-a koji su u popriličnom broju potegnuli iz Mađarske.Na tribinama je 12.011 gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:57 27.07.2023.

a htv ne moze osigurati tv prijenos...a od predplate od domcinstava pokasiraju samo 200 000 000 €...dvjesto milijuna € godisnje..

OV
Ovan
16:41 28.07.2023.

Radili neradili novce dobiju zato ih treba ukinuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije