Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračuni na ulicama

Osječka policija privela petoricu mađarskih navijača: Ostatak je nastojao pobjeći kombijima

Osijek: Kohorta 'zapalila' tribine Gradskog vrta
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
27.07.2023.
u 16:00

Na društvenim mrežama spominje se kako je bilo riječi o dogovorenim obračunom s osječkom Kohortom, no da do toga na kraju ipak nije došlo. Još je noć prije derbija zapaženo više mađarskih navijača s fantomkama i maramama na licu

Osijek će večeras u 20 sati igrati protiv ZTE-a u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige. Ujedno, bit će to prva europska utakmica na novome stadionu. Osim igrača, za utakmicu se već pripremaju i navijači.

Već je noć prije utakmice u Osijek stiglo 50-ak mađarskih navijača odjevenih u bijele majice i tamne hlače, s fantomkama i maramama na glavama. Na snimkama se vidi kako policija pod rotirkama u Gackoj ulici kraj trgovačkog centra pokušava uhvatiti dio njih, dok drugi ulaze u kombije.

GALERIJA Osijek otvorio spektakularan novi stadion

Osijek: Kohorta 'zapalila' tribine Gradskog vrta
1/12

Snimke možete pogledati OVDJE.

Tamošnja policija potvrdila je kako su priveli petero stranih državljana. "Nakon dojave građana 26.7. u 23,51 sat, policijski službenici su u Gackoj ulicu u Osijeku zatekli pet stranih državljana, koji su pozvani u I. policijsku postaju s ispostavom Čepin radi utvrđivanja identiteta. Nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 4. Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", napisali su iz policije za 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

Na društvenim mrežama spominje se kako je bilo riječi o dogovorenim obračunom s osječkom Kohortom, no da do toga na kraju ipak nije došlo.

VIDEO Iznenadni odlazak! Bočkaj otišao s Maksimira: Već otputovao u novi klub

Komentara 2

ZA
!zagreb!
17:46 27.07.2023.

Kažu to je Eszek. Ajde Kohorta ne dajte da vas neki jazavci tuku usred Osijeka.

PA
pappmisi
13:19 28.07.2023.

Eszék to je madjarski naziv za grad !! Sto je tu sporno , Hrvatske terirorije su bile dio Madjarske drzave !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije