Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINIMALNA POBJEDA

Osijek teško slavio protiv Dragovoljca i preuzeo vrh HNL-a

U 13. kolu HNL-a sastali su se NK Osijek i NK Hrvatski dragovoljac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
23.10.2021.
u 16:54

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Mihael Žaper u 71. minuti.

Nogometaši Osijeka prenoćit će na prvom mjestu ljestvice Prve HNL zahvaljujući minimalnoj 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca u susretu 13. kola.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Mihael Žaper u 71. minuti.

Kao i u prvom susretu ova dva suparnika ove sezone, Osijek je dugo "lomio" otpor Hrvatskog dragovoljca te na kraju ostvario pobjedu od 1-0. Ključni trenutak dogodio se sredinom drugog poluvremena kada je ubačaj iz kuta Bočkaja Nejašmić više sretno nego spretno glavom prebacio na drugu vratnicu gdje je nečuvan ostao Žaper te iz blizine pogodio mrežu nemoćnog Šubarića.

Osijek sada ima 27 bodova, tri više uz utakmicu više od druge Rijeke, koja u nedjelju gostuje kod Lokomotive, a četiri više uz tri utakmice više od trećeg Dinama. Hrvatski dragovoljac ostao je posljednji sa šest bodova, jednim manje od devetog Slavena Belupa. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:13 23.10.2021.

HD -čvrsta momčad.

Avatar zagorac2
zagorac2
01:14 24.10.2021.

tom HD je ovako losi Dinamo utrpal 8 komada a ovako jak i kvalitetniji Bjelicin Osijek jedva da ih pobjedi sa 1-0 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije