Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbudljivo kolo

Osijek se poigrao sa Slavenom i izborio uvjerljivu pobjedu

Osijek - Slaven
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/8
13.05.2017.
u 21:15

Osijek se na trećem mjestu i sa 62 boda izjednačio s Hajdukom, dok je Slaven Belupo ostao šesti s 38 bodova

U susretu 33. kola Prve HNL u Gradskom vrtu su nogometaši Osijeka bili bolji od Slaven Belupa s 3:0 (2:0) i tako ostali u borbi za treće mjesto. 

Osijek je već nakon 16 minuta vodio s 2:0. U 9. minuti se za loptu izborio Muzafer Ejupi i preciznim prizemnim udarcem pogodio vrata, da bi u 16. minuti Ukrajinac Dmitro Lopa iz slobodnog udarca s 18 metara pogodio same rašlje. Ejupi je u 52. minuti iz kaznenog udarca postigao svoj drugi gol na utakmici, da bi u 72. minuti Makedonac promašio dosuđeni novi penal.  

Osijek se na trećem mjestu i sa 62 boda izjednačio s Hajdukom, dok je Slaven Belupo ostao šesti s 38 bodova. 

Nogometaši Lokomotive svladali su Intera s 2:0 (0:0). Lokomotiva je došla do pobjede protiv Intera zahvaljujući Franu Karačiću, koji je postigao vodeći pogodak  u 69. minuti, da bi konačnih 2:0 postavio Ivan Šunjić iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije