Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija navijača

Torcida bojkotirala derbi: "Ponašaju se prema nama kao da smo stoka"!

04.08.2016., stadion Poljud, Split- Europska liga, 3. pretkolo, HNK Hajduk Split - FC Oleksandriya. Torcida.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
13.05.2017.
u 19:31

Torcida je odlučila bojkotirati Jadranski derbi 33. kola Prve HNL u kojem je Rijeka pobijedila Hajduk sa 2:0

Na Rujevicu je došlo tek desetak Hajdukovih navijača koji su izvjesili transparent: „Ovo nije zbog tebe, ti nikad nisi sam. Ovo je zbog njih, ovo je zbog nas.“. Splitski navijači na taj su način prosvjedovali zbog tretmana na prošlim utakmicama u Rijeci kad su ulazili tek na poluvremenu u kavez.

Torcida je odlučila bojkotirati Jadranski derbi 33. kola Prve HNL u kojem je Rijeka pobijedila Hajduk sa 2:0. 

Hajdukovi navijači bili su nezadovoljni i s brojem ulaznica koje im je osigurao domaćin.

Prema pravilniku Uefe i HNS-a, gostujući navijači mogu dobiti pet posto od ukupnog kapaciteta stadiona što je na Rujevici - 300 ulaznica.

04.08.2016., stadion Poljud, Split- Europska liga, 3. pretkolo, HNK Hajduk Split - FC Oleksandriya. Torcida.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10

"Ponašaju se prema nama kao prema stoci i onda se čude našim reakcijama prema njima na Poljudu. Nogometni klub Rijeka može nastaviti ignorirati ovaj problem koji ima s gostujućom tribinom, ali onda i navijači Hajduka mogu birati umjesto dolaska na Rujevicu utakmicu mogu gledati negdje u Rijeci. Nama nije problem idući put doći s par tisuća navijača na Korzo, a što će se onda dogoditi - to nije naša odgovornost", izjavio je glasnogovornik Torcide Damir Gruić za Dalmatinski portal.

Na prvoj utakmici ove sezone između nogometaša Rijeke i Hajduka Torcida je na Rujevicu došla u "zatvorskim odijelima", upozoravajući na sigurnosni rizik tribine koja je zatvorena ogradom sa svih strana.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar vkv353
vkv353
21:17 13.05.2017.

Puno bolje gledati utakmicu kada nema Torcide nije bilo baklji topovski udara prekida vidi se da se može bez njih.nije niko pravio štetu na ulicama i putem kojim bi došla Torcida znači i dalje bojkotirajte utakmice i onako niste poželjni ni u jednom gradu osim u Splitu,pošto samo znate činiti štetu a ne navijati koji mi građani plačamo

TO
Tomi
20:06 13.05.2017.

Kako je lijepo kad nema onog dijela torcide koji hajduku nabija kazne

DU
Deleted user
19:51 13.05.2017.

gospoda ne znaju da neki od njih svojim ponašanjem ukazuju da su stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije