Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Osijek preokretom do tri boda u Gorici

Gorica Osijek
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
09.12.2018.
u 19:25

Gorica i Osijek su odigrali zanimljivu utakmicu, a na koncu su slavili gosti skočivši s tri nova boda na treće mjesto na ljestvici.

U susretu 17. kola Prve HNL Osijek je na gostovanju pobijedio Goricu s 2:1 (1:1)

Domaćin je došao u vodstvo u 12. minuti. Lukasz Zwolinski je odlično asistirao Joeyja Suka koji je izašao ispred Marka Malenice i mirno pogodio mrežu gostiju. Izjednačio je Marko Marić iz kaznenog udarca u 40. minuti, a gosti su okrenuli rezultat u 74. minuti golom Alena Grgića. Petar Bočkaj je ubacio iz prekida, a loptu je na drugoj vratnicu sjajno zahvatio Grgić i smjestio je neobranjivo pod samu gredu.

Gorica je umalo izjednačila u 84. minuti, ali je Faruku Miya pogodio vratnicu. U posljednjim trenucima susreta domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Mario Marina isključen zbog drugog žutog kartona.

Gorica Osijek
1/9

Dinamo vodi na ljestvici sa 42 boda, Rijeka na drugom mjestu ima 33 boda, a Osijek je sada treći sa 31 bodom, dok je Lokomotiva četvrta sa 30 bodova. Gorica je ostala na petom mjestu sa 26 bodova, tri više od Hajduka. 

Kolo u ponedjeljak zatvaraju Rudeš i Slaven Belupo.


 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marsijanac
19:59 09.12.2018.

Osijek je bio bolji a Gorica je jako opasna iz protunapada. Mislim da je ovo najbolja prva HNL od uspostave samostalne Domovine. Mislim da bi je trebalo prosiriti na 12 klubova.

AR
Artukovic
20:06 09.12.2018.

Pa sta nitko nikoga nemoze pobijediti bez nekog cudnog jedanajsterca,osim Dinama.

AN
And234
22:45 09.12.2018.

Slazem ste s tobom, Marsijanac. Napokon imamo zaista zanimljivo prvenstvo i gotovo svake nedjelje jednu-dvije vrlo dobre utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije