Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt
Povratak na članak

Osijek je puno zaradio prodajom igrača, ali vidi se da sada pati igra

Čovjek odluke u Gradskom vrtu bio je Mijo Caktaš koji se šestim prvenstvenim pogotkom izjednačio s Jairom na ljestvici najboljih klupskih strijelaca ove sezone

Komentari 1

PA
pajokola1
10:53 05.02.2019.

Onaj tko je gledao utakmicu zna da je rezultat mogao hladno biti i obrnut, to su podjednake momčadi, čak ako Osijek bude u tom mađaru dobio pravog veznog igrača onda je jači, jer ovako sve što se tiče vezne linije Osijeka spada na preciznog ali dosta sporog Bočkaja koji kako utakmica ide kraju gubi i na snazi pa i igra Osijeka pada i postane jalova, Hajduk je više od polovine drugog poluvremena nakon vodstva od 1-0 počeo sa otezanjem i zabušavanjem igre , gdje god su mogli pravili su sitne faulove , a kad bi bio i naj manji faul na nekom od Hajdukovih igrača taj bi ležao dolje bar 5 min kao da mu je noga otpala,,,i to je sastavni dio igre ali ružni dio, jako podsjeća na talijanski stil , zabiješ gol i zaboravi više na igru ,utakmica se zatvara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.