Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIAMI JAKO BLIZU

Orlando prosuo prednost pa slavio u produžetku

Orlando Magic
Reuters
19.03.2010.
u 09:23

Do desete su pobjede u posljednjih 11 utakmica NBA lige u četvrtak navečer došli košarkaši Orlando Magica. U floridskom su derbiju nakon produžetka svladali Miami sa 108-102.

Orlando je u posljednjih pet minuta osnovnog dijela utakmice uspio prosuti 12 koševa prednosti, ali u produžetku je ipak došao do pobjede.

Ključnu je tricu 28 sekundi prije kraja pogodio Rashard Lewis koji je utakmicu zaključio s 24 poena i 11 skokova. Vince Carter je jedini bio efikasniji od njega u pobjedničkoj momčadi, ubacio je 27 koševa.

Miamiju nije pomogla ni nova sjajna večer Dwyanea Wadea kojem su tri asistencije nedostajale do triple-doublea. Kraj utakmice je dočekao s 36 koševa i deset skokova.

Denver je imao lagan posao protiv New Orleansa. Nuggetsi su na poluvremenu vodili sa 62-37, na kraju su slavili s 93-80 u šestoj utakmici sezone u kojoj ih nije vodio prvi trener George Karl koji se liječi od raka grla. Carmelo Anthony je ubilježio čak 18 skokova, što mu je rekord karijere, tome je dodao i 26 koševa za treći uzastopni double-double i deveti ove sezone.

NBA liga, četvrtak:

Miami - Orlando 102-108, produžetak (Wade 36p, 10s, 7a / Carter 27p, 6a, Lewis 24p, 11s)

Denver - New Orleans 93-80 (Anthony 26p, 18s, Nene 20p, 6s; Thornton 15p, Collison 15p, 6a)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije