Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotna izjava

Opet puna usta Hrvatske: 'Zvezda se ugledala na naciju koja slavi Jasenovac'

11.05.2019.
u 08:48

U Partizanu su ogorčeni zato što su rivali na dresove prišili treću zvjezdicu

U Srbiji se trenutačno vodi bitka kome treba pripisati titulu iz 1946. godine. Pravna služba tamošnjeg nogometnog saveza u petak ju je dodijelila Crvenoj zvezdi, zbog čega je klub na dresove već prišio i treću zvjezdicu (30 naslova).

Ukratko, u Zvezdi tvrde da je titula osvojena na razini Narodne Republike Srbije (u Hrvatskoj je titula iz 1946. godine priznata Hajduku), ali se s tim rješenjem ne mire u Partizanu, klubu koji se u sportskim almanasima navodi kao prvi prvak Jugoslavije iz 1947.

Štoviše, u Partizanu su ogorčenu odlukom, pa smjeraju uskoro pokrenuti upravni spor ispred Upravnoga suda Republike Srbije.

Najavio je to potpredsjednik kluba Vladimir Vuletić, koji je jedini kao dio peteročlane komisije digao ruku protiv takve odluke.

Ispred novinara je u petak rigao vatru, a priča hrvatskim medijima sama po sebi ne bi bila pretjerano zanimljiva da Vuletić ničim izazvan u sve nije upetljao Hrvatsku, i to na beskrajno neprimjeren i drzak način.

- Zvezda inzistira na odluci Hrvatskog nogometnog saveza koji je Hajduku dodijelio titulu. Ugledanje na HNS, odnosno na naciju koja slavi Jasenovac, u najblažem obliku je degutantno - prenosi Kurir Vuletićeve riječi.

Komentara 15

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:09 11.05.2019.

U Srbije se vodi bitka kome pripisati zvjezdicu 1946. godine a V.L.na iglama i ne može da spava 😀

DI
dirižabl
10:04 11.05.2019.

Večernji mora promjeniti ime u Vesti iz Umeta

SY
syl88364
11:04 11.05.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u prvom mjesecu od ovog posla. ------->>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije