Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornici
Povratak na članak

Onesta dostigao Johanssona po broju medalja, Červar među najboljih pet

Najdulji staž na reprezentativnoj klupi ima Johansson (16 godina)

Komentari 3

DU
Deleted user
11:23 02.02.2015.

Svi znaju razliku između seljaka i seljačine, zar ne? E pa ovo gore su izbornici, a mi imamo izborničinu...

VL
KR
kroAdria
14:51 02.02.2015.

Samo nemojte poceti plakatu za jugoslavijom ( a sta bi biloda smo jos svi skupa?)

VL
KN
knezica
14:04 02.02.2015.

Mostar grad bez sportske dvorane na SP u Kataru predstavljala četiri igrača u tri reprezentacije. Boje reprezentacije Hrvatske branili su Igor Karačić i Željko Musa, dres BiH nosio je Ivan Karačić, a svjetskim zlatom se okitio reprezentativac Francuske Igor Anić. Ovome još moramo dodati podatak da je u ovoj Golužinoj moralo i trebalo biti mjesta za Marina Marića, te da je na širem popisu reprezentacije BiH bio još jedan Mostarac Vedran Delić. E sada da u Mostaru živi neki bogati šeik koji ima dovoljno novca grad na Neretvi bi dobio ne samo jednu, već nekoliko sportskih dvorana, a možda i izabranu reprezentativnu vrstu koja nikako ne bi igrala podređenu ulogu ni na Svjetskom prvenstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.