Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon operacije

Olić teško diše, u Bochumu prijeti odgoda suđenja

\'05.10.2010., Tel Aviv - Kvalifikacijska utakmice hrvatske nogometne reprezentacije , grupe F, protiv Izraela za europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012 g. Ivica Olic. Photo: Slavko Midzor/PIXS
Slavko Midzor/PIXSELL
14.10.2010.
u 13:40

Bayern je u velikim problemima zbog ozljeda napadača, a pravi šok doživjeli su u münchenskom bundesligašu kad se Ivica Olić iz reprezentacije vratio razbijena nosa.

Iako je liječnička služba Bayerna vjerovala da će Ivica Olić uz pomoć maske na licu moći igrati u subotnjoj utakmici protiv Hannovera, hrvatski reprezentativac ne vjeruje u tu mogućnost.

– Užas, ne mogu pravilno disati! Kad krene po zlu, onda baš krene. Protiv Hannovera me, u svakom slučaju, neće biti – poručio je Olić.

Što je najgore, pri neugodnom prekršaju Oliću se pomaknuo metalni disk koji već godinama nosi u licu ispod očiju. Naime, Olić je još u vrijeme dok je igrao za CSKA teško ozlijedio nos.

Subotnju utakmicu 8. kola Bundeslige, u kojem njegov Schalke ugošćuje Stuttgart, mogao bi propustiti još jedan hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić.

Raketa se zbog potresa mozga na utakmici između hrvatske i španjolske mlade reprezentacije u Varaždinu nije mogao odmah vratiti zrakoplovom u Gelsenkirchen.

– Vidjet ćemo kako će se osjećati kad stigne. Nije se mogao odmah vratiti jer su mu liječnici zabranili let zrakoplovom. Šteta ne budem li mogao računati na njega, jer nam je jako važan igrač – izjavio je trener Schalkeove momčadi Felix Magath.

U nastavku suđenja za namještanje utakmica, i jučer su se pred sudskim vijećem Regionalnog suda u Bochumu našla četvorica optuženih (dva turska i dva srpska državljanina). Optuženi su za

namještanje 32 utakmice, od kojih se tek jedna odnosi na hrvatske momčadi, ona između Zadra i Hajduka.

Odvjetnici optuženog Stevana R. i Kristiana S. kritizirali su sastav sudskog vijeća te su postavili zahtjev da se ispita njegova pristranost zbog suca Volkera Talarowskog koji je dosad bio glasnogovornik suda u tom procesu. Branitelji tvrde da je

kao donedavni glasnogovornik samim time i pristran. Situacija je komplicirana jer branitelji stvaraju proceduralni nered.

Premda su Ante Šapina i braća Marijo i Jozo Cvrtak samo svjedoci na tom suđenju, iz sudskih izvora doznaje se da se priprema posebna optužnica protiv dvojice od trojice navedenih koji se još nalaze u istražnom zatvoru. Naime, u optužnici tursko-srpskoj četvorki navodi se da su se udružili i s drugima te stvorili kladioničarsku bandu u kojoj su bila i dvojica hrvatskih državljana.

Komentara 16

BP
bpz
14:24 14.10.2010.

Ivice, sretno! A mi ostali, sjetimo se prekršaja kojeg je Kovač napravio protiv Engleza. On je dobio crveni karton i tri utakmice neigranja zbog jednog prekršaj koji je očigledno bio bezazleniji od ovog koji je napravit na Oliću.... A igrač Izraela ni žuti karton jer već imao žuti! Sjetimo se i Eduarda i Modrića... Gdje je tu Uefino oko sokolovo? A gdje je Marković?

OB
-obrisani-
14:47 14.10.2010.

Ivica Olić: Užas, ne mogu pravilno disati, slično kao kada sam gledao tu silovitu Slovensku repku po TV sa World Cupa u JAR-u ! Sada me boli nos a onda je bio razlog taj šok kako igra Valter Birsa pa mi ponestalo vazduha..

RI
Risnjak
17:26 14.10.2010.

EU pekinez ..silovitu zlovensku repku... ?!? Mislis na onu iz PS 2 ili 3 ?! U JAR ste silovito ispali u prvom krugu, zar ne ?! Silovito pobjedeni od USA, makar vodili 2:0... za to moras svakako biti silovito glup ! Ma sa malo srece cemo se mozda sresti na EP-u 2012.... onda ces silovito plakati ;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije