Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 206
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač, a ne krilo

Olić: Pokazat ću da godine nisu prepreka, i dalje želim biti što bolji

Ivica Olić
Foto: Reuters/PIXSELL
24.07.2015.
u 22:57

- Često me stavljaju na krilo, a meni nije problem raditi ono što trener kaže. Za HSV sam htio i braniti da ostanemo u ligi.

HSV je nakon dramatičnih kvalifikacija za ostanak izborio ostanak u najelitnijem razredu njemačkog nogometa i tako ostao jedina momčad koja nikada nije ispala iz prve lige. Ivica Olić tako će i sljedeće sezone zabijati na velikim stadionima, a i u poznim godinama ne odustaje.

- Pokazat ću da godine nisu nikakva prepreka. Budem li se dobro osjećao, mogu zamisliti produženje ugovora, ali prvo želim mirnih godinu dana s HSV-om. Gladan sam, želim pobjeđivati, želim zabijati, i s 36 godina želim biti još bolji, rekao je Olić za Bild.

Objasnio je hrvatski reprezentativac kako to funkcionira kada je na odmoru.

- Danas vam ne treba niti privatni trener preko praznika jer vam u klubu daju program i sat koji registrira sve što radite. Kada sam 2007. došao prvi put u Hamburg, nitko nije ni pomišljao na nekakav program. Bundesliga je liga u kojoj se najviše trči. Ovdje samo oni najspremniji mogu igrati. Igrači kao što su Robben i De Bruyne koji rade 30 ili 40 sprinteva po utakmici, to je ono što čini razliku.

Olić često igra na krilu, iako mu ta pozicija ne odgovara najbolje.

- Često me stavljaju na krilo, a meni nije problem raditi ono što trener kaže. Za HSV sam htio i braniti da ostanemo u ligi. Međutim, ja nisam krilo, ja sam napadač i mjesto mi je u šesnaestercu.

Ključne riječi

Komentara 2

AS
ante_slavonac
09:54 25.07.2015.

Ola,legenda.

RI
rikavac
15:41 25.07.2015.

svaka cast tebi budi ti bolji i naj bolji u HSV sa 36 samo budi posten i odstupi od repke nemoj uzimat mjesto mladjim i boljim momcima od tebe kao sto su Kramaric,Pjaca jer repka sa tobom u prvi 11 igra sa igracem manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije