Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslov sve bliže

Okazaki sjajnim škaricama donio važnu pobjedu Leicesteru!

Leicester - Newcastle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.03.2016.
u 22:50

Newcastle je nekoliko minuta prije kraja oštećen jer je branič lisica Wes Morgan igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudac to nije vidio

U 30. kolu engleskog prvenstva Leicester je stigao do važne pobjede. na domaćem terenu pobijedio je Newcastle s 1:0 i učvrstio prvo mjesto.

Pogodak odluke u 25. minuti zabio je Shinji Okazaki, i to kakav gol! Vardy je asistirao, a japanski nogometaš škaricama zatresao mrežu. Pokazalo se na kraju da je taj genijalni potez bio vrijedan bodova.

Dodajmo da je Newcastle nekoliko minuta prije kraja oštećen jer je branič lisica Wes Morgan igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudac to nije vidio. Tako je Rafa Benitez, donedavni trener Reala, debitirao porazom na klupi svraka.

Leicester je sve bliže naslovu prvaka, iako je do kraja ostalo još osam kola. Trenutačno pred Tottenhamom ima pet bodova prednosti, a pred Arsenalom čak 11. Ipak, topnici imaju i utakmicu manje.

Danas se igrala i jedna utakmica španjolske lige, a Granada i Espanyol odigrali su 1:1.

>>Lahm: Guardiola nas je upozorio na Mandžukića, htjet će se dokazati protiv Bayerna

Komentara 5

KR
kruti4
23:03 14.03.2016.

BRAVO leicester!!!!

Avatar Hunter86
Hunter86
23:56 14.03.2016.

Svaka cast Leicester!

PD
pl.domagoj
01:12 15.03.2016.

I kaj sad reči .. bitna je kemija u momčadi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije