Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo 20 godina

Odlične vijesti za Dinamo! Domaće iznenađenje potpisalo novi ugovor

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige
Goran Kovacic/PIXSELL
15.12.2020.
u 20:08

– Dinamo je moj klub i osjećam veliki ponos i zadovoljstvo što su odlučili da zajedno nastavimo graditi moju profesionalnu priču. Ovdje sam prvi put zakoračio kao dijete od sedam godina i ovaj je ugovor dokaz da se trudom i radom mogu ostvariti snovi - rekao je Franjić.

Lijepe vijesti iz Dinamove svlačionice prije završetka prvog dijela sezone. Daroviti Dinamov vezni igrač, 20-godišnji Bartol Franjić, potpisao je novi višegodišnji ugovor s maksimirskim klubom, stoji na službenoj web-stranici kluba.

U plave je "odaje" došao još 2008. godine i prošao sve uzraste u Dinamovoj školi. U brojnim uspjesima u mlađim kategorijama, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni, Franjić je često bio kapetan i vođa momčadi. Sad je načinio i korak više u profesionalnoj karijeri produljivši ugovor s modrim klubom.

  – Dinamo je moj klub i osjećam veliki ponos i zadovoljstvo što su odlučili da zajedno nastavimo graditi moju profesionalnu priču. Ovdje sam prvi put zakoračio kao dijete od sedam godina i ovaj je ugovor dokaz da se trudom i radom mogu ostvariti snovi.

Hvala puno mojoj obitelji, trenerima koji su me vodili, suigračima i ljudima iz kluba koji su mi ovim ugovorom dali veliko povjerenje. Posebno bih zahvalio trenerima Igoru Jovićeviću i Zoranu Mamiću koji su mi otvorili ovaj put u prvoj momčadi Dinama. Na meni je da nastavim raditi i nadam se da neću razočarati – istaknuo je Franjić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:21 16.12.2020.

Bravo dečko👍👍👍✌✌✌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije