Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više produljenja

Odlična vijest za Bišćana! Jedan od prvotimaca potpisao novi ugovor s Dinamom

Dinamo i Istra sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
13.04.2023.
u 14:51

Svojom igrom zaslužio je i pretpoziv izbornika A reprezentacije Zlatka Dalića za nedavne kvalifikacijske utakmice reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Dario Špikić (24) potpisao je novi ugovor s Dinamom! Krilini napadač plavih produljio je suradnju s najdražim klubom, što je, ostvarenje njegovog sna.
- Sretan sam i ponosan što ostajem dio ovog velikog kluba. Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još sam kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge sanjao da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupati u Ligi prvaka, rekao je Špikić.

Mladi nogometaš istaknuo je da je ovo veliki dan za njega, no svjestan je da nema vremena za opuštanje.
- Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva, ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka.

Špikić je punih 11 godina bio dio Dinamove škole, a nakon dvije i pol godine izbivanja iz kluba u Maksimir se vratio u veljači 2021. Kratko je bio na posudbi u Gorici, da bi od ljeta 2021. bio važan kotačić Dinamove momčadi. Iako se ustalio u ulozi desnog krila, pokazao je da može pokriti gotovo sve ofenzivne pozicije. Svojom igrom zaslužio je i pretpoziv izbornika A reprezentacije Zlatka Dalića za nedavne kvalifikacijske utakmice reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Dobra je to vijest za Dinamo koji je jučer objavio da su nove, višegodišnje ugovore s maksimirskim klubom potpisali i braniči Dino Perić i Stefan Ristovski, vratar Danijel Zagorac te veznjak Josip Mišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije