Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVARA SE NOVA MOMČAD

Dinamo je dogovorio prvo veliko pojačanje. Petković ili Drmić odlaze na ljeto iz Maksimira?

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
13.04.2023.
u 12:16

Mladi hrvatski reprezentativac trebao bi početak nove sezone dočekati u plavom dresu

Dario Šimić i Igor Bišćan praktički su dogovorili napadačko pojačanje novog Dinama, to bi trebao biti mladi hrvatski reprezentativac i član Rijeke, Matija Frigan. Prema informacijama portala 24 sata dogovor je vrlo blizu završetka i pokvariti i unitšit može ga jedino superponuda iz inozemstva, no takvih trenutno nema pa će Frigan doći na ljeto u Zagreb. U pregovorima Dinama i Rijeke presudila je Friganova želja za dolaskom u najtrofejniji hrvatski klub te rad s Igorom Bišćanom, koji ga je vodio u mladoj reprezentaciji Hrvatske.

Dinamo bi prema prema istom izvoru vrlo rado želio riješiti Josipa Drmića, koji navodno ima 1,2 milijuna eura na godinu, a Bruno Petković, potpiše li novi ugovor, tražit će jednaku plaću kao i Drmić. Petković ima podlogu za takav zatjev, ali čelnici Dinama ne planiraju da na takvoj plaći drže dva napadača, a igraju u formaciji samo s jednim.

Stoga će se na ljeto pokušati riješiti barem jednog iz dueta Petković - Drmić, a na to mjesto stići će Matija Frigan koji može pokriti i krilnu poziciju. Bivši trener Ante Čačić htio je još ranije dovesti Frigana, bilo je dogovora i o kompenzaciji u vidu Jankovića i Marina, Dinamovih igrača koje bi ustupili Rijeci u zamjenu za manju cijenu.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković tražio je navodno pet milijuna eura, no Dinamo je odbio. Potom se razgovaralo o kompenzaciji no u Dinamu su tada vladala burna vremena, stoga je posao odgođen dok se ne izabere novo vodstvo, odnosno dok se situacija ne smiri.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije