Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
david stern

Odlazi prvi čovjek NBA-a, Stern: 40 godina bilo je dovoljno

'DALLAS - OCTOBER 30: NBA Commissioner David Stern sits on stage as Dallas is announced as the host for the 2010 NBA All-Star Game during a press conference on October 30, 2008 at the American Airline
''
26.10.2012.
u 09:48

David Stern (70) odlučio se umiroviti u veljači 2014. godine, čime će poziciju čelnog čovjeka NBA lige preuzeti Adam Silver.

– Otići ću na isti dan kada sam i došao, samo 40 godina poslije. Život je putovanje, a moje je bilo spektakularno. Moj nasljednik Adam Silver uz mene je 20 godina, bio mi je prvi suradnik i NBA će biti u sjajnim rukama – kazao je Stern.

U noći s četvrtka na petak igraju se posljednje predsezonske utakmice NBA-a, a liga počinje u utorak utakmicom Cleveland – Washington.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije