Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Open

Odigrana četvrtfinala Umaga: Wawrinka izborio prvo prvo polufinale godine

French Open
Foto: Clodagh Kilcoyne/REUTERS
1/3
28.07.2023.
u 23:45

Prvi polufinalni par čine Talijan Matteo Arnaldi i Australac Aleksej Popirin. Arnaldi je u četvrtfinalu svladao prvog nositelja Čeha Jirija Lehečku sa 3-6, 6-2, 6-4, a za 22-godišnjeg Talijana, trenutačno 76. igrača svijeta

Švicarski veteran, 38-godišnji Stan Wawrinka posljednji je polufinalist ovogodišnjeg ATP turnira Croatia Open u Umagu, on je u četvrtfinalu svladao Španjolca Roberta Carballesa Baenu sa 6-4, 7-5.

Za Wawrinku, pobjednika Umaga iz 2006. godine, ovo je prvi plasman u polufinale ove godine, a suparnik će mu biti drugi nositelj Talijan Lorenzo Sonego koji je u četvrtfinalu nadigrao još jednog Španjolca Jaumea Munara sa 3-6, 6-1, 6-2. 

GALERIJA Novak Đoković u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

French Open
1/8

Prvi polufinalni par čine Talijan Matteo Arnaldi i Australac Aleksej Popirin. Arnaldi je u četvrtfinalu svladao prvog nositelja Čeha Jirija Lehečku sa 3-6, 6-2, 6-4, a za 22-godišnjeg Talijana, trenutačno 76. igrača svijeta, ovo je prvi plasman u polufinale nekog ATP turnira u karijeri.

VEZANI ČLANCI:

Popirin je nakon dva sata i pet minuta igre u četvrtfinalu nadigrao mladog hrvatskog igrača Dinu Prižmića, koji će za osam dana napuniti 18 godina, sa 7-6 (2), 7-5.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije