Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Rapid srušio Lokomotivin san o sigurnoj europskoj jeseni, Kara zabio za pobjedu

Imao je i Rapid svoje prilike za povećanje vodstva, ali Hendija je odličnim obranama ostavljao svoju momčad "na životu" nakon pokušaja Murga u 57., Ullmanna u 63. i Kare u 81. minuti

Komentari 6

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:54 27.08.2020.

Doslovce rasprodaja igrača je Lokomotivi donijela sitni prihod a odnijela sve mogućnosti plasmana u Europu. Da, igrače treba prodati, ali za ipak pristojan novac. Ovdje to nije bio slučaj i sada su posljedice vrlo ozbiljne.

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:28 26.08.2020.

Nije Rapid srušio Lokomotivu. Pohlepa je srušila Lokomotivu.. Prodali su 5,6 najboljih igrača...Sami su krivi.

VL
IK
Ikonoklast
21:50 26.08.2020.

Evo sad svima koji su se veselili Lokomotivi na 2 mjestu. Sve Dinamo "pokupio" sto valja. Zar nebi bilo bolje da je bio Osijek ili Rijeka, sigurno bi prosli slabi Rapid.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
20:58 26.08.2020.

Spori, loši, jadni! Čak da nisu prodali niti jednog igrača, bilo bi im teško proći Rapid. Ovako...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.