Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
HNL

Dinamo sigurno do pobjede u Koprivnici, kiša uništila drugo poluvrijeme

Dinamo sigurno do pobjede u Koprivnici, kiša uništila drugo poluvrijeme
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
27.07.2019. u 20:54

U susretu 2. kola Prve HNL Dinamo je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo s 3-0 kao i u prvom kolu Lokomotivu. 

Dinamo je bio bolji u prvom poluvremenu i poveo već u 4. minuti preko Petkovića koji je pucao iz blizine nakon što se odlično zagradio pored Filipovića. 

Isti igrač bio je zaslužan i za drugi pogodak plavih nakon što je odlično dodao za Atiemwena koji nije imao težak posao poslati loptu u praznu mrežu. 

U nastavku susreta puno sporija utakmica, a sve je dodatno zakomplicirao veliki pljusak koji je 'okupao' Koprivnicu. Konačan rezultat postavio je Moro u 89. minuti pogotkom sa 16 metara. 

Utakmicu je na stadionu Ivan Kušek Apaš sudio Marko Matoc iz Zaprešića.

Strijelci: 0-1 Petković (4), 0-2 Atiemwen (40), 0-3 Moro (89)

Komentara 7

SE
senior
21:17 27.07.2019.

Dinamo dobar, siguran. Marin se uči ali će morati još puno žganci pojesti da bi se mogao nositi sa velikim dečkima. Slaven slab, loš, neambiciozan što mu je stalna boljka. Ako se nešto ne promjeni Slaven će se sa Varaždinomm i Interom grčevito boriti za opstanak u prvoj ligi.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
23:23 27.07.2019.

Ma sto? Ma nije moguce? Zar nisu ugadili klubic osnovan od komunjara daleke 1945 a danas optuzenog za milijarde prevara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije