Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRALJEVU
Povratak na članak

Obradović potvrdio: Đoković će igrati protiv Hrvatske

- U stalnom sam kontaktu s Novakom i drago mi je da će igrati, kao i Viktor Troicki koji je nedavno osvojio turnir u Sydneyju. Uz Uz Krajinovića i Lajovića, imamo dobru reprezentaciju - rekao je Obradović.

Komentari 4

PE
peugeot
22:58 19.01.2015.

To je susret velikih prijatelja! Karlo je izuzetno dobar sa "Jokerom", Cilic isto tako, to je na turnirima po svijetu jedna raja. Neka pobijedi bolji i to bi bilo sve od mene.

VL
TO
tonimohave
02:08 20.01.2015.

Neka pobjedi tenis

VL
LI
licanin56
23:45 21.01.2015.

Bravo! Ne mogu vjerovati da medju ovim komentarima nema mržnje i politike. Da li to znači i da su ljubitelji tenisa jednostavno dio kulturnijeg i obrazovanijeg svijeta?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.