Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KRALJEVU

Obradović potvrdio: Đoković će igrati protiv Hrvatske

Novak Đoković
Reuters/PIXSELL
19.01.2015.
u 21:12

- U stalnom sam kontaktu s Novakom i drago mi je da će igrati, kao i Viktor Troicki koji je nedavno osvojio turnir u Sydneyju. Uz Uz Krajinovića i Lajovića, imamo dobru reprezentaciju - rekao je Obradović.

Novak Đoković igrat će protiv Hrvatske u Davisovom kupu, potvrdio je izbornik srbijanske teniske reprezentacije Bojan Obradović.

- U stalnom sam kontaktu s Novakom i drago mi je da će igrati, kao i Viktor Troicki koji je nedavno osvojio turnir u Sydneyju. Uz Uz Krajinovića i Lajovića, imamo dobru reprezentaciju - rekao je Obradović u Kraljevu gdje će se igrati susret prvog kola Davisovog kupa između Srbije i Hrvatske.

Obradović očekuje težak dvoboj.

- Odlično se poznajemo s Hrvatima i protiv njih smo odigrali puno mečeva. Vidjeli ste i nedavni Đokovićev meč protiv Karlovića. Đoković je najbolji na svijetu, ali će morati dati sve od sebe kako bi pobijedio.

Srbija i Hrvatska igraju 6. do 8. ožujka.

>> Pogledajte kako Đoković baca reket u trenucima nemoći protiv Karlovića

Komentara 4

PE
peugeot
22:58 19.01.2015.

To je susret velikih prijatelja! Karlo je izuzetno dobar sa "Jokerom", Cilic isto tako, to je na turnirima po svijetu jedna raja. Neka pobijedi bolji i to bi bilo sve od mene.

TO
tonimohave
02:08 20.01.2015.

Neka pobjedi tenis

LI
licanin56
23:45 21.01.2015.

Bravo! Ne mogu vjerovati da medju ovim komentarima nema mržnje i politike. Da li to znači i da su ljubitelji tenisa jednostavno dio kulturnijeg i obrazovanijeg svijeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije