Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Moskvi

Objavljena šokantna snimka ubojstva bivšeg svjetskog prvaka

Policija - Moskva
Foto: Reuters/PIXSELL
15.11.2016.
u 10:31

Svjetski prvak u kik-boksu Džabrail Džabrailov (43) ubijen je prije nekoliko dana u Moskvi. Nepoznata osoba u njega je ispalila više hitaca iz pištolja

Dvostruki svjetski prvak u kik-boksu Džabrail Džabrailov (43) ubijen je prije nekoliko dana u Moskvi. Nepoznata osoba u njega je ispalila više hitaca iz pištolja.

Nesretni Dažbrailov na mjestu je preminuo od posljedica ranjavanja. Sada se pojavila snimka na kojoj se vidi kako Džabrailov pada iz automobila. Ubojica izlazi iz automobila sa suvozačkog mjesta te bježi s mjesta događaja.

 

Na snimci je vidljivo kako je bivšeg prvaka ubila osoba koju je on poznavao. Ruska policija objavila je kako je uhitila osobu u pokušaju bijega u Azerbajdžan, a za koju se sumnja da je ubila Džabrailova zbog novca.

 

>>Traži ga policija: Igrač na terenu ubio suca

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije