Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK UDARAC

Objavljena 3D analiza poništenog pogotka koji bi spasio Dinamo. Jasno se vidi je li bilo zaleđa

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
10.11.2023.
u 08:34

"Nismo imali ravnopravan tretman. Stalno šutimo i 'Nemoj ovo, nemoj ono', ali tko god se razumije u nogomet vidio je da ovo nema veze s nogometom, osobito europskim", rekao je nakon utakmice ogorčeni Sergej Jakirović

Dinamo je pretrpio novi poraz u Konferencijskoj ligi. Ponovo je Dinamo nadjačala Viktoria Plzen, ovoga puta u 4. kolu grupne faze, rezultatom 1:0. Dinamo tako ima teži put do nastavka natjecanja. Mora pobijediti Ballkani, od kojeg je u prošloj utakmici izgubio, i Astanu.

Dinamo je vrlo nezadovoljan novim podbačajem, ali i ogorčen zbog suđenja u Češkoj. U tome prednjački trener Sergej Jakirović, čija je pozicija na klupu 'plavih' sve nestabilnija i nesigurnija.

 

"Nismo imali ravnopravan tretman. Stalno šutimo i 'Nemoj ovo, nemoj ono', ali tko god se razumije u nogomet vidio je da ovo nema veze s nogometom, osobito europskim. Ništa ovdje nije slučajno, apsolutno ništa. Penal koji je protiv nas sviran... Čovjek skoči, nema loptu i ovaj pola metra iza njega udaljen. Znači, samo je cilj pogoditi glavom ili nogom nekoga u ruku i to je penal. Ti padaš, ne vidiš čovjeka uopće, nije mi to nikako jasno", reako je Jakirović o situaciji iz 35. minute pa nastavio:

VEZANI ČLANCI:

"S druge strane imamo situacije za nas koje se ne gledaju. Ako ono na Baturini nije penal, onda ja ne znam što jest", rekao je trener Dinama nakon utakmice."

GALERIJA Dinamo poražen nakon drame u Češkoj. Poništen im je gol u nadoknadi (1:0)

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
1/7

YouTube kanal koji se bavi analizama spornih situacija, VARCheck, objavio je 3D analizu poništenog pogotka Sandra Kulenovića iz 96. minute. Zaključuju da je hrvatski prvak bio oštećen i da im je krivo oduzet gol za izjednačenje.

VIDEO Dominik Livaković prolazi kroz teško razdoblje, 'razapeli' ga turski mediji

Komentara 22

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:31 10.11.2023.

VAR suci su danas najveći lopovi u nogometu. Doslovno rade što ih je volja i može im biti. I ne samo jednom Dinamu nego i puno puno većim timovima u Europi.

GO
goran2hr
09:31 10.11.2023.

Nakon što odradi reformu pravosuđa, jer to nam je svima prioritet, Mamića bi trebalo zamoliti da riješi i taj problem sa Dinamom. Bez njega to je katastrofa.

SS
sokac sa drave
09:43 10.11.2023.

Problem dinama je sto nisu sprijecili da sudac bude grk.Dogadjaji u Ateni i velika skupina navijaca je jos u zatvoru a europska sudacka organizacija salje grka osvetnika.Ma nece oni su dobri to su nasi prijatelji i partneri u europi.Mi se nalazimou dobrom drustvu.To kaze Plenki i tri puta namigne sa obrvama.A nu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije