Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljena potraga

Obitelj dopustila objavu zadnje poruke, predosjećao je da neće biti dobro

Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
1/13
23.01.2019.
u 09:05

Emiliano Sala trebao se u utorak ujutro pojaviti na prvom druženju s novim suigračima

Obitelj Emiliana Sale, argentinskog nogometaša za kojeg se strahuje da je poginuo pri padu zrakoplova, dopustila je objavu glasovnoga zapisa koji je nogometaš poslao tek nedugo nakon što će avion u kojem je putovao u ponedjeljak nestati u La Mancheu.

 - Nalazim se u zrakoplovu koji izgleda kao da će se raspasti. Putujem u Cardiff, već sutra počinjemo s treninzima, idemo vidjeti što će biti. A, kako ste mi vi braćo i sestre, dobro? Ako od mene ne bude vijesti narednih sat ili sat i pol, ne znam hoće li poslati nekoga da me traže. Oče, kako sam uplašen! - kazao je Sala u poruci koju je preko WhatsAppa poslao obitelji i prijateljima.

Sala je nestao u ponedjeljak, a uz njega se u malenom privatnom zrakoplovu nalazio i pilot. Argentinac je putovao za Cardiff, i to nakon što je otišao u Nantes oprostiti se s dojučerašnjim suigračima i prijateljima.

Podsjetimo, napadač je tijekom vikenda potpisao za Cardiff City za 17 milijuna eura, a od objave vijesti se ispred oba kluba okupljaju navijači koji se mole za 28-godišnjeg igrača.

Potraga za njim i pilotom nastavljena je u srijedu ujutro.

Komentara 1

LI
liliZG
14:28 23.01.2019.

strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije