Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrakoplovna nesreća

Potresno: Navijači u suzama dozivaju Salu, a nade je sve manje

Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.01.2019.
u 19:38

Spasioci sumnjaju da je argentinski nogometaš još uvijek živ

Emiliano Sala, 28-godišnji argentinski napadač koji je tijekom vikenda potpisao za Cardiff City za 17 milijuna eura, najvjerojatnije je poginuo u zrakoplovnoj nesreći.

The Sun otkriva da su policajci ugledali brojne plutajuće predmete u predjelu La Manchea gdje je zrakoplov po svemu sudeći pao, ali i da za sada nema potvrde da je upravo o toj letjelici riječ.

- Nismo uspjeli ući u trag nogometašu i pilotu, jedinim putnicima u zrakoplovu. Ako je pilot čak i uspio sletjeti na vodu, šanse da su on i Sala ostali živi su u ovome trenutku izuzetno male - izjavio je policijski glasnogovornik iz Guernseyja.

Potraga za nesretnim ljudima je do srijede prekinuta, a javnost je u međuvremenu doznala da se Sala požalio dojučerašnjem suigraču iz Nantesa Nicolasu Palloisu kako je putovanje prema Francuskoj bilo nelagodno i da se uplašio za svoju sigurnost.

Naime, tek što je stavio potpis i postao član Cardiffa, Sala se zaputio prema Nantesu u želji da se oprosti s prijateljima i suigračima. Prema Walesu je ponovo krenuo u ponedjeljak navečer kako bi se ujutro pojavio na prozivci.

Emiliano Sala proveo je tri i pol godine u Nantesu, a ove je polusezone upisao 12 pogodaka za momčad koju vodi Vahid Halilhodžić.

U Nantesu su se u ponedjeljak okupili brojni navijači koji pjevaju i mole za Argentinca, a engleski mediji u međuvremenu prenose da mu je obitelj slomljena od tuge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije