Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki predsjednik

Obama: Warriorsi će osvojiti NBA naslov, a Patriotsi Super Bowl

Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
28.10.2016.
u 21:07

Američki predsjednik na odlasku Barack Obama, koji je i osvjedočeni ljubitelj sporta, u razgovoru za radijsku postaju Sirius XM u petak izjavio je kako očekuje da ove sezone naslov NBA prvaka osvoje košarkaši Golden State Warriorsa, dok kao osvajače Super Bowla vidi New England Patriotse.

U telefonskom razgovoru u emisiji "Sway in the Morning" Obama je kazao kako očekuje da će novopridošli Kevin Durant pomoći prvacima iz 2015. Warriorsima vratiti naslov kojega su izgubili u prošlosezonskom finalu od Clevelend Cavaliersa bez obzira na težak 100-129 poraz na domaćem terenu od San Antonio Spursa u prvoj utakmici sezone.- Tipujem na Warriorse zbog dolaska Duranta. Mislim kako na

raspolaganju imaju previše oružja. U prvoj utakmici su 'dobili po turu', ali mislim da im samo treba vremena da se uigraju - rekao je Obama.

Upitan o izgledima za "Super Bowl", Obama je kazao kako po viđenom u dosadašnjem tijeku sezone ne vidi tko bi mogao svladati New England Patriotse predvođene Tomom Bradyjem.

- U ovom trenutku morate svoj novac uložiti na Bradyja. Ne vidim niti jednu baš jaku momčad. Očekujem kako će u finalu Patriotsi kao i prije dvije godine pobijediti Seattle Seahawkse - zaključio je Obama kojemu drugi mandat u Bijeloj kući završava u siječnju sljedeće godine.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:26 28.10.2016.

i ovaj je posandrcao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije