Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK Moslavina

Nužna su pojačanja ako se želi ostati u prvoligaškom društvu

RK Moslavina - RK MKA IPC Cakovec
Rudolf Krznarić/VLM
25.12.2009.
u 08:45

Istupnice iz Moslavine dobili su Mladiček, Penava, Hodalj, Mišić, Boromisa, Iveković i Matek. U klubu sada ostaje samo 13 standardnih prvotimaca.

Kutinski drugoligaš Moslavina, po trenutačnom stanju, nakon prvog dijela sezone ostaje bez čak sedam svojih standardnih igrača. Uprava kluba na posljednjem sastanku odlučila je dati istupnice Mladičeku, Penavi, Hodalju, Mišiću, Boromisi, Ivekoviću i Mateku.

Od standardnih prvotimaca tako u kutinskom prvoligašu, koji je trenutačno na posljednjem mjestu na tablici, ostaje 13 igrača, među njima i Renato Krizmanić, koji je najavio da će objesiti kopačke o klin. Očito je kriza u Moslavini kulminirala, i po svoj prilici trenutačno stanje je više nego ozbiljno. Uprava kluba kani vratiti nekoliko svojih igrača koji igraju u susjednim klubovima, prvenstveno u Libertasu i Sokolu.

Računa se i na dva do tri juniora, koji su već ulazili u prvu postavu. Trener Spajić najavio je dovođenje nekoliko igrača iz Hrvatskog dragovoljca. Kutinjani pitaju hoće li to stvarno biti pojačanje, ili pak mlađi igrači koje je Ivica Perković nudio Moslavini prije početka ovosezonskog prvenstva, a klub ih nije tada prihvatio.

Vrijeme leti i konkretni potezi uprave kluba trebali bi se znati do 10. siječnja, kad počinju pripreme za nastavak prvenstva. Ruže ne cvjetaju ni drugoj kutinskoj sportskoj uzdanici, Nogometnom klubu Moslavina, koji je također na začelju ljestvice u 2. nogometnoj ligi i koji bi se, želi li nešto promijeniti do kraja sezone, također trebao osvježiti s nekoliko novih imena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije