Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Novo Vrijeme Apfel među 16 najboljih futsal klubova Europe

Novo Vrijeme Apfel
Foto: Matko Begović
1/5
06.10.2018.
u 22:35

Ždrijeb četiriju skupina Elitne runde UEFA futsal Lige prvaka je 12. listopada u Nyonu, a samo pobjednici skupina idu na Final Four.

Hrvatski malonogometni prvak Novo Vrijeme Apfel plasirao se među 16 najboljih klubova Europe nakon što su u odlučnom dvoboju za prvo mjesto kvalifikacijske skupine u Makarskoj pobijedili kazahstanski Aktobe s 4:3

Hrvatskom prvaku je nakon pobjeda nad finskim Dynamom (6:1) i gruzijskim Tatišviliem (4:2) bio dovoljan i remi za prvo mjesto, no pred prepunom dvoranom došli su i do treće pobjede. 

Makarani su poveli golom Brazilca Brita u 12. minuti, a samo osam sekundi kasnije iz kaznenog udarca je izjednačio Imanalin. U 16. minuti Slovenac Igor Osredkar opet dovodi hrvatskog prvaka u vodstvo od 2:1 što je bio i rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu Novo Vrijeme je nizalo propuštene prilike, da bi im se to osvetilo u 30. minuti kada je Sirji poravnao na 2:2. U 34. minuti junak dvoboja Brito opet dovodi Makarane u vodstvo (3:2), a njegov sunarodnjak Brito dvije minute prije kraja postiže gol za 4:2 i potvrdu prolaza. Kazahstanci su preko Sirjia 36 sekundi prije kraja samo smanjili na konačnih 4:3. 

Novo Vrijeme Apfel
1/9

Novo Vrijeme je prošle sezone po prvi puta osvojilo naslov prvaka Hrvatske, a sada su u premijernom nastupu u Ligi prvaka stigli među 16 najboljih. 

Ždrijeb četiriju skupina Elitne runde UEFA futsal Lige prvaka je 12. listopada u Nyonu, a samo pobjednici skupina idu na Final Four. 

>> Pogledajte i ljubavnu priču Luke i Vanje Modrić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije