Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje nogometno ludilo

Novo poglavlje koje ćemo pamtiti: Vodimo vas na svjetsko nogometno prvenstvo u Katar – saznajte detalje

Katar2022
VL
27.10.2022.
u 16:20

Ovo je posljednje nogometno prvenstvo na kojem nastupaju 32 reprezentacije. Osim toga, po mnogo čemu je posebno

Svi kao jedan. Tako možemo najbolje opisati nogometno ludilo u kojem se nalazi cijela nacija kada igraju Vatreni. Posebno velika očekivanja od nogometnog prvenstva su ispred nas jer 2018. godina, kada smo postali viceprvaci svijeta, pred nas je stavila velika i snažna očekivanja. Bez obzira na rezultat, činjenica je da nas čekaju velike emocije, osjećaj zajedništva i ono što nas spaja – ljubav prema Hrvatskoj. Zato je Večernji list pripremio specijal koji će ovo, po mnogo čemu posebno, nogometno prvenstvo pratiti.

#OKUSIPOBJEDU

Hrvatsku reprezentaciju u Katru pratit će specijalizirani, vrhunski tim sportskih novinara koji će u posebnoj, specijalnoj rubrici na portalima Večernjeg lista pod nazivom Katar2022 prenositi najvažnije događaje i tako iz Katra prenijeti emocije svima, gdje god se nalazili.

Sve novosti i informacije bit će objedinjene u sklopu posebnog specijala Okusi pobjedu na portalu vecernji.hr, a Večernji list čitatelje će nagraditi i brojnim nagradama!

Prvenstvo po mnogočemu posebno

Zbog visokih temperatura u ljetnim mjesecima, ovo će biti prvo svjetsko prvenstvo koje se neće održati u svibnju, lipnju ili srpnju, već od kraja studenog, do sredine prosinca. Iako postoje mnoge promjene vezane uz svjetsko prvenstvo, kroz interaktivne tekstove i analize, ponovno ćemo postići ono u čemu smo najbolji: Ponos i zajedništvo. Priključite nam se u vatrenom ludilu i zajedno krenimo po novo poglavlje koje ćemo pamtiti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije