Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR
Povratak na članak

Novi ugovor od 50.000 eura? Vidjet ćemo...

Zoran Gobac, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, otkrio je istinu (da li pravu?) o tome zašto Pero Metličić nije bio među kandidatima za nastup na Europskom prvenstvu. Kaže: zbog nedoličnog ponašanja u svlačionici.

Komentari 5

DH
dalibor.hren
20:57 09.02.2010.

Gobac nema što tražiti u svlačionici i ako ga je Poro potjerao van, svaka mu čast. Lino je seronja jer ne brani kapetana nego čuva stolicu (možda i guzicu)

VL
BA
bazong
21:09 09.02.2010.

Nemoj dirati rukomet. Imamo prave igrace, pravog trenera, metlicic je pravi ali i mladi su bili dobri a imamo i srebrenu medalju. Samo nam netreba sada administracija koja se vise vidi nego rukometasi. Postujem Gobca za to sto je on napravio sto u kosarci drugi nisu uspijeli ali sada nam netreba vise \"Druzo ovo, druze ono, ...\". Neka administracija osigura potrebne okolnosti a neka igraci igraju na terenu i neka trener govori u svlacijonici.

VL
SV
svan
07:17 10.02.2010.

Ako je Metličić i istjerao Gobca iz svlačionice, pitanje je nije li to volja svih igrača, jer svi zaboravljate da je kapetan ekipe taj koji istupa u ime ekipe, i govori u ime ekipe.Da slučajno nije dečkima pukao film.

VL
FU
furešta
08:19 10.02.2010.

Očito Gobac kao Mamić liječi svoje frustracije u u svlačionici, a tu je ipak prije gazda Metličić nego on. A Čer var očito ne brani svoje igrače nego se gura upravi u guzicu. Ipak je za Gopca i Červara Makedonija prava opcija da mi možemo s ovom generacijom makartjoš jednom do zlata.

VL
OB
-obrisani-
04:28 11.02.2010.

Kad rukometaši budu Neuspješni poput nogometaša u tome trenutku ćete doći na svoje. liječit ćete frustracije i pričat kako je velik bio lino, mirko, slavko, ivano,pero renato, lac, alilović, buntić itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.