Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovi iz snova

Novi trend: Eriksson se nudi Engleskoj, Benitez Abramoviču

'WORLD RIGHTS Football manager Sven-Goran Eriksson and partner depart Heathrow Airport for Scandinavia. London, UK. 17/04/2009  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM: 491   USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN T
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
07.03.2012.
u 09:51

– Trebali bi uzeti mene! Poznajem igrače i to bi mi bila prednost, a i Scholes bi se vratio u reprezentaciju – tvrdi Šveđanin.

Rijetko kada se dogodi da su u istom razdoblju otvorena dva tako zanimljiva radna mjesta kao što su to sada trenerske klupe Engleske i Chelseaja. Prilika je to da se mnogi treneri guraju u prvi plan i istaknu kao najbolje rješenje. Sven-Göran Eriksson vidi se na klupi "tri lava".

– Trebali bi uzeti mene! Poznajem igrače i to bi mi bila prednost, a i Scholes bi se vratio u reprezentaciju.

Samohvalom se koristio i Rafa Benitez koji se želi nametnuti Abramoviču i doći na Stamford Bridge.

– Malo je trenera osvajalo naslove kao ja. Naravno da mi je Chelsea jedna od opcija.

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
13:33 08.03.2012.

I meni se nudila Jessica Biel,ja nisam hteo,hahahaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije