Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Novi slučajevi zaraze u Napoliju, Sassuolu i Torinu

Jermaine Boga
Foto: EXPA/Pixsell
20.08.2020.
u 20:31

Iz Napolija su objavili kako se Petagna, koji je u klub stigao ovoga ljeta iz SPAL-a, testirao nakon što je saznao kako je koronavirusom zaražen njegov brat

Talijanski prvoligaši Napoli, Sassuolo i Torino u četvrtak su objavili nove slučajeve zaraze koronavirusom među svojim igračima. 

Napoli je objavio kako je na COVID-19 pozitivan bio njihov novi napadač Andrea Petagna, kod Sassuola pozitivan je napadač Jeremie Boga, dok je Torino naveo kako su zaražena dva njegova igrača ne objavljujući imena.

Iz Napolija su objavili kako se Petagna, koji je u klub stigao ovoga ljeta iz SPAL-a, testirao nakon što je saznao kako je koronavirusom zaražen njegov brat, a test je pokazao kako je i on zaražen.

- Petagna je asimptomatičan te je započeo period karantene u svom domu. Priključit će se momčad kada njegov test bude negativan -objavio je Napoli.

. Boga nema simptome koronavirusa te nije bio u kontaktu s niti jednim drugim članom momčadi. U skladu s epidemiološkim protokolima nalazi se u kućnoj samoizolaciji - stoji u priopćenju Sassuola.

"- ogometni klub Torino objavljuje kako je dvojici nogometaša otkriven COVID-19 na pregledima uoči početka priprema. Oni su već u samoizolaciji, a kao mjera opreza još trojica igrača koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženima trenutačno nisu s momčadi - objavio je Torino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije