Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav 'zicer'

'Novi Sivonjić': Pogledajte kako se osramotio napadač koji je trebao predvoditi Real Madrid

Jese
Foto: Dailymotion screenshot
1/2
07.02.2017.
u 14:15

Jese nije najbolje počeo u momčadi s Kanara jer je označen tragičarom u porazu kod Granade

Jese Rodriguez bio je velika nada Real Madrida, no pogubio se na putu prema statusu zvijezde kraljevskog kluba. Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u PSG-u, ali kako je ta epizoda bila neuspješna vratio se u Španjolsku, točnije Las Palmas za koji nastupaju i hrvatski igrači Marko Livaja i Alen Halilović.

No, Jese nije najbolje počeo niti u momčadi s Kanara jer je označen tragičarom u porazu kod Granade (1:0). Ušao je u igru pred kraj susreta i imao veliku priliku za poravnanje rezultata, ali s dva metra od gola promašio je nemoguće.

S ovim potezom sigurno će konkurirati za promašaj sezone u Pimeri, a nas je podsjetio na legendarni kiks bivšeg Dinamova napadača Ilije Sivonjića.

>>Potez godine! Vratar napravio nešto nevjerojatno i izazvao divljenje cijelog svijeta

>>Pogledajte kako je srbijanski nogometaš nokautirao Van Persieja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije