Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KALINIĆA

Novi problemi za Čačića, ostao i bez Badelja!

Hrvatska - Izrael
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/6
25.03.2016.
u 10:40

Badelj, vezni igrač Fiorentine, pridružit će se svom klupskom suigraču u petak na putu za Zagreb.

Poput Nikole Kalinića, koji je s popisa putnika za Budimpeštu morao otpasti u četvrtak navečer zbog prehlade i povišene temperature, u petak ujutro zbog istog je problema otpao i Milan Badelj, piše stranica HNS-a.

Badelj, vezni igrač Fiorentine, pridružit će se svom klupskom suigraču u petak na putu za Zagreb.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak odlazi u Budimpeštu na prijateljski ogled s Mađarima, koji je na rasporedu u subotu u 18:00 sati na Groupama Areni.

>> Ćiro: Čačićev novi sustav ništa ne valja, ozbiljna reprezentacija bi nas unakazila

Komentara 8

ZO
zoca
18:10 25.03.2016.

Nisu mi jasne ove prijateljske utakmice ne igra pola igraca igra se i uigrava klupa koja mozda nece ni ici na ueropsko ,sve je to po meni bolesno..hrpa nekih veznih igraca koja ni sa vrha sesnasterca jedva moze do golaa dobaciti i jedan besciljno trceci napadac sa tehnikom lokalnog nogometasa i na svemu tome se grade snovi o osvajanju eura ,uzas

Avatar oliver 7
oliver 7
12:44 25.03.2016.

Kakva povreda ...samo lupezi prave mjesto Alilu i Antolicu

DU
Deleted user
23:37 25.03.2016.

Ni jedan ni drugi nisu primijećeni u Osijeku, znači nikakva šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije