Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAX! OTKRIVA

Šime Vrsaljko ide u Chelsea!

Šime Vrsaljko (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
18.03.2016.
u 17:31

Samo uz Max! prvi osvojite novi dres hrvatske reprezentacije za Euro 2016.!

Novi broj sportskog tjednika Max! (na kioscima od subote) ekskluzivno otkriva zbog čega je vatreni Šime Vrsaljko postao europski hit. Traže ga Barcelona, Bayern, Juventus, Milan, Inter, Napoli... no Šime je izabrao odlazak iz Italije – u Chelsea. Na Stamford Bridgeu u Vrsaljku vide zamjenu za Ivanovića...

Max! otkriva i zbog čega su Španjolci izdali knjigu o Luki Modriću, njegovu prvu inozemnu biografiju "Sin rata". Modrića ističu kao primjer za sve ostale Realove zvijezde i Luka je postao toliko omiljen da nikakve milijunske ponude i prodaja ne dolazi u obzir – predsjednik Perez smije se riješiti Ronalda, ali ne smije ni pomisliti da dirne Hrvata...

Max! donosi analizu zašto je Hrvatska uvrštena u najuži krug favorita za osvajanje Eura 2016., uz bok Njemačkoj i Španjolskoj, te tko su još drugi izglednici za eurotron.

Veliki intervju za Max! dao je legendarni Marko Mlinarić koji se prije točno 20 godina oprostio od igranja nogometa veličanstvenim pogotkom u pobjedi 4.1 nad Hajdukom. Veliki Mlinka kaže:

– Kao pravom dinamovcu iskreno mi je žao današnjeg Hajduka..

Za novi Max! Vahid Halilhodžić otkriva kako je prvi pronašao čudo iz Leicestera, Alžirca Riyada Mahreza:

"Slučajno sam čuo za njega i pozvao ga u alžirsku reprezentaciju, što je izazvalo lavinu protesta. Trpio sam strašne pritiske zbog toga...."

U velikom intervjuu za Max glasoviti odvjetnik mafijaša i udbaša Anto Nobilo otkriva kako je postao prvi čovjek taekwondoa, sporta kojem je upravo on udario temelje u Hrvatskoj. U mladim danima Chucku Norrisu bila je čast slikati se s Nobilom koji je bio prvi svjetski prvak, kasnije i veteranski prvak i kaže:

"Nažalost, zbog slučaja Perković zapostavio sam svoju borilačku karijeru među veteranima."

Samo Max! otkriva i donosi intervju s Hrvatom u stožeru trenutačno najveće UFC zvijezde današnjice – Ircem Conorom McGregorom. Otkrivamo kako je Zagrepčanin Luka Jelčić završio u Dublinu u kavezu s irskim nacionalnim junakom McGregorom.

Max! otkriva i kako je nastao najpoznatiji sportski brend do sada – Air Jordan te donosi tko ima veće šanse u novoj sezoni formule 1 – svjetski prvak Hamilton u dosad nepobjedivom Mercedesu ili bivši prvak Vettel u poboljšanom Ferrariju.

>>Šime Vrsaljko na meti Barcelone, pratili su ga na utakmici s Empolijem!

Foto: VLm

Komentara 15

VA
Volt aire
17:58 18.03.2016.

srećom da ga je dinamo uzeo pod svoje nakon što ga je hajduk odbacio kao neperspektivnog , inače bi europski i svjetski nogomet ostao zakinut za ovog nogometnog virtuoza

DU
Deleted user
17:38 18.03.2016.

Evo pitajte recepcionera i sljedbenike da to nije moguće. Da je to prevara od igrača kao i svi Dinamovi igrači. To je neko pranje love sigurno. Tak je jogurtaši kaj ne.....Šime majstore sretno.

Avatar peet
peet
17:56 18.03.2016.

Acidofil, odličan komentar.. Šime sretno!!! p.s. kapnuti će i Dinamu od transfera...Mamić je kriv :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije